1. Toyota uudised ja sündmused
  2. Toyota C-HR
Kiirtee

Toyota C-HR Prologue’i ideeauto – julge on nüüd veel julgem

Toyota C-HR ei ole algusest peale kartnud silma paista ega läinud kompromissidele – nagu inimesedki, kes sellega on sõitnud. Tuhanded eurooplased olid oodanud just sellist autot, mis sobiks nende mässumeelsusega. Toyota C-HR võitis nende südamed ja sai kohe sümboliks. 

 

Samas esitas Toyota C-HRi edu ka väljakutse – kuidas viia traditsioone trotsiv originaal järgmisele tasandile? Kui auto juba on sõidurõõmu ja julguse kehastus, siis kas seda on võimalik veel paremaks teha?

 

Uus Toyota C-HR Prologue’i ideeauto on esimene, kuid samas väga realistlik visioon autost, mis tõmbab peagi endale kogu Euroopa tähelepanu. See on midagi palju enamat kui lihtsalt ideeauto, jäädes truuks oma algsele mässumeelsusele ja pöörates traditsioonid pea peale.

Maailmade kokkupõrge

Toyota C-HR Prologue’i ideeauto on originaali kartmatu edasiarendus, mis jääb truuks algsele identiteedile. Uus mudel on kupeelaadse disainiga, kuid selle sõitjateruum on kupee omast siiski suurem. Sõiduki pindadel vaheldub kindlapiirilisus voolavusega, mis mõjub futuristlikult, aga on siiski äratuntavalt Toyota C-HRilik.

Vaata lisa

Toyota C-HR Prologue’i ideeauto galerii

Tulevik läheneb erilise enesekindlusega

Uue Toyota C-HR Prologue’i ideeauto tutvustus – see on esimene, kuid väga realistlik visioon autost, mis tõmbab endale varsti kogu Euroopa tähelepanu. Toyota C-HR Prologue’i ideeauto on midagi palju enamat kui lihtsalt ideeauto, see jääb truuks oma algsele mässumeelsusele ja pöörab traditsioonid pea peale.